Gastenboek

Laat hier een bericht achter voor ons.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 1=

(32)
>
(32) Patrick
Thu, 5 April 2018 08:40:37 +0000

Hallo Bart en Anja,

Ik wil ook wellicht over een half jaar tot een jaar mijn Russische vriendin naar Nederland halen. Eén vervelend probleem zie ik hier verschijnen: Namelijk de eis dat je het minimumloon verdiend. Op dit moment ben ik werkloos en heb ik (hopelijk tijdelijk) een bijstand uitkering. Nu heeft mijn meisje zelf geen verkeerde baan in Rusland, maar ze wil het toch opzeggen. In hoeverre valt er te buigen aan die regels als ze zelf voldoende vermogen heeft om zichzelf gedurende die periode dat ze moet inburgeren te kunnen onderhouden? En mag iemand anders ook eventueel garant staan, die wel een normale baan heeft? Bv, als ik mijn vader zou vragen, of hij garant voor mij kan staan voor die pak en beet een jaar dat ze hier mee bezig is. Ik snap ook wel dat je niet met 2 mensen van 1 bijstandsuitkering kunt rondkomen, aangezien zij officieel nog niet aan het werk mag in Nederland. En zelfs dan nog, moet dat contract (uitzendcontracten tellen gelukkig ook mee) minimaal een jaar oud zijn.

Klinkt misschien niet netjes, maar als dat allemaal niet mogelijk zou zijn, dan voor de liefde, voor je meisje doe je alles, zelfs het eventueel maken van een nepcontract voor mij part. Liever niet natuurlijk.

(31) dolf
Thu, 22 February 2018 21:21:08 +0000

Geachte mensen we zijn bij IND bezig maar ze zeggen dat we de verkeerde papieren hebben laten maken in Rusland moskou.
Waar hebben jullie die destijds gemaakt, wil je me dit stap voorstap uitleggen. Bedankt voor u moeite.

met vriendelijk groet Dolf

(30) Leon
Sun, 31 December 2017 10:34:58 +0000

Hallo Bart en Anja, hebben jullie de uitleg over het inburgeren toevallig ook in het Russisch?


(29) Pieter-Joost
Sat, 29 July 2017 15:27:33 +0000

Ik heb sinds een paar maanden contact met Olga. Je verhaal op je website op gebied van je eigen ervaringen zijn zeer bruikbaar, een goed objectief beeld, en ik zie kansen... Olga heeft een universitaire master dagree dus vergroot ook het vertrowen met inburgeren enzo!

Ben benieuwd hoe het gaat ontwikkelen, ik ontmoet haar eind oktober, kom ze 2 weken naar Nederland. Maar er zijn al veel toekomstplannen, heel typisch misschien maar het zit gewnoon allemaal goed. Ik ben normaal ook wel sceptisch... Maar leuk je website gezien te hebben en ik ga het in de toekomst gebruiken als handsvat gebruiken.

Heeft je vriendin inmiddels een nederlands paspoort? Wat het was een beetje een open einde je verhaal...ik hoor het graag!

(28) Andre Kramp
Mon, 26 June 2017 03:00:10 +0000

Bedankt voor je uitvoerige uitleg over 'Russische liefde'
Ben wel geschrokken van het stappen plan wat er allemaal voor komt kijken om mijn geliefde vanuit Rusland hierheen te mogen krijgen.
Ik dacht eenvoudig ze komt hierheen en doet die inburgeringscursus cursus hier kan ik haar er bij helpen en zijn we ook snel bij elkaar en kan die procedure gewoon in Nederland gebeuren. Nu komt er zoveel voor kijken dat het bijna onmogelijk is om dit te overbruggen en de droom waar te maken. Mijn vriendin woont in Rusland in de plaats Tichoretsk, Kraj Krasnodar, Rusland

(27) Ron
Fri, 3 March 2017 10:06:38 +0000

Geachte

Wat zijn de globale kosten die u heeft betaald. ..ben ook momenteel bezig met mijn aanstaande Russische vrouw om haar nasr Nederland te halen middels mvv procedure.

Graag u advies.

Mvg Ron

(26) John
Sun, 19 January 2014 13:00:52 +0000

Beste Bart en Anya
Ik wil jullie bedanken voor het geven van duidelijke antwoorden en vooral informatie op onze vragen , vooral de verwijzing naar het life journal van Anya was voor mijn vriendin een bron van informatie en antwoorden op de vragen die ze had , ze vond ook de humor van Anya zeer aanstekelijk en was verrast dat er meer dames met elkaar contact hadden via mail enz.
Ik heb haar het mail adres van Anya door gemaild en denk dat zij zeer zeker als ze vragen heeft contact op zal nemen .
In ieder geval bedankt , maakt veel duidelijk . John en Lana

(25) John
Sat, 18 January 2014 10:03:18 +0000

Hallo ,
Sinds een tijdje contact met een Russische dame en elkaar uiteraard ook in Nederland ontmoet , klikt gewoon heel goed en langzaam ontstaan er toch plannen om met elkaar verder te gaan maar dan wel in Nederland .
Heb haar verteld dat dit best wel een hele procedure is en dit heel veel terweeg brengt , ik heb uiteraard het een en ander gelezen , zo ook jullie ervaring , maar toen ik haar dit vertelde geloofde ze niet dat het zo moeilijk is om naar Nederland te komen en uiteraard te blijven , Ik kan uiteraard jullie ervaring vertalen naar het Engels maar in dit geval zal het voor haar veel duidelijker zijn als ze jullie ervaring en links kan lezen in het Russisch , vraag bestaat er een vertaling van jullie relaas ? of is er een ergens een russische uitleg te vinden op het net ?
groet en hopelijk kunnen jullie ons verder helpen ,
John en (Svet)Lana

(24) Jan
Tue, 14 January 2014 13:08:08 +0000

Beste Anya en Bart,
Mijn vriendin en ik proberen een visum te krijgen maar deze is geweigerd. Tot overmaat van ramp is zij op de EU lijst geplaatst waardoor zij niet meer de EU in kan komen de komende 10 jaar schijnbaar. Natuurlijk hebben we bezwaar aangetekend maar of dit gaat helpen? Waarom doen ze dit?
Kan iemand mij aangeven welke stappen ik moet ondernemen om dit op te lossen.

(23) Roberte Jan
Fri, 30 August 2013 12:46:15 +0000

Het komt vaak voor dat Russische vrouwen op zoek gaan naar een Nederlandse partner. Speciale sites op een Russische partner op een veilige manier te ontmoeten vind je ook op mijn vergelijkingsite

>