Omdat het kan… :)

Ik woon al 4 jaar in Nederland en ik vind het een prachtig land! Als ik in de trein zit, dan geniet ik nog steeds van alle velden met de koeien en het mooie platte landschap. Over het algemeen is Nederland ook een aangenaam land om in te wonen.

Rusland? Dat hou ik ook van! Daarom wil ik een blog beginnen waarin ik, als een “Russische Brabanter”, mijn mening over Nederland kan delen en de waarheid over Rusland vertellen.

Veel mensen denken bijvoorbeeld, dat alle Russen wodka drinken: Nee, hoor :). Dit is hetzelfde door te zeggen dat alle Nederlanders jonge en oude jenever drinken. Wodka staat bijvoorbeeld alleen op tafel als er een bruiloft of koffie tafel is, maar meestal wordt het vervangen door wijn, bier of champagne. Wodka wordt soms gedronken door de oudere mensen (50+), terwijl de jeugd kiest voor de wat lichtere dranken.

En wat willen jullie over Rusland weten? Ik hoor het graag.

Dit bericht is geplaatst in Anya Blog. Bookmark de permalink.